AOF Odense & Nordfyn

Skoleleder: Gitte Overgaard
Administration: Vibeke Carmen Sørensen
Tilmeld dig via AOF-Odense.dk, 65 31 72 77 eller odense@aof-danmark.dk


Vores administrationsadresse er:
Sprotoften 1, 5800 Nyborg


Telefonen er åben:
Mandag-torsdag: Kl. 9.00-15.00 Fredag: kl. 9.00-12.00

 

Forsidebillede af Lis Drud. Lis Drud har malet forsidebilledet Interiør. Lis Drud er født og opvokset i Otterup og arbejder i akvarel og akryl. Inspirationen til malerierne findes ofte i storbyer, naturen og stilleben. Lis Drud arbejder eksperimenterende med sine billeder og i akvarellerne indgår kul, tusch og collage. Hun er medlem af kunstnergruppen DeNordfynske.

Velkommen

Velkommen til en ny sæson
Vi byder alle velkommen til den nye kursussæson. Vi har fyldt hylderne op med masser af spændende kurser, arrangementer og udflugter. Alt samme aktiviteter der beriger, inspirerer og giver plads til fordybelse i samvær med andre. Vi fortsætter naturligvis med vores Senior Højskoledage. 3 dage, hvor der er god tid til både samvær, nærvær og inspirerende foredrag. Programmet er under udarbejdelse. Du kan følge med på vores hjemmeside eller holde øje med annoncering i den lokale avis. Det er vigtigt for AOF at være en del af gode fællesskaber, derfor er vi naturligvis også at finde til Fjordens dag. Vi håber, du ser forbi vores telt til en snak om ønsker og muligheder i AOF. Du er også meget velkommen i vort fællesskab på Facebook. Her annonceres mange af vores aktiviteter, ligesom vi gerne modtager gode input til kommende kurser og foredrag.

Se Kulturposten i pdf-format:  Klik her. (72 sider - 4,2 MB)

AOF kurserne finder du på side 32-43.

Fortrydelse og afmelding kan ske frem til 14 dage før startdato og du får pengene retur. Oprettes et hold ikke, tilbagebetaler vi kursusgebyret. Ret til ændringer forbeholdes.

Med håb om en god sæson
Gitte Overgaard
Skoleleder  


 


Tilbage 

Morud.dk/aof

Til toppen


Opdateret 23. august 2017