AOF Odense & Nordfyn

Skoleleder: Gitte Overgaard
Administration: Vibeke Carmen Sørensen
Tilmeld dig via AOF-Odense.dk, 65 31 72 77 eller odense@aof-danmark.dk


Vores administrationsadresse er:
Sprotoften 1, 5800 Nyborg


Telefonen er åben:
Mandag-torsdag: Kl. 9.00-15.00 Fredag: kl. 9.00-12.00

 

Forsidebillede af Lis Drud. Lis Drud har malet forsidebilledet Interiør. Lis Drud er født og opvokset i Otterup og arbejder i akvarel og akryl. Inspirationen til malerierne findes ofte i storbyer, naturen og stilleben. Lis Drud arbejder eksperimenterende med sine billeder og i akvarellerne indgår kul, tusch og collage. Hun er medlem af kunstnergruppen DeNordfynske.

Velkommen

AOF Nordfyn fusionerer
I foråret 2016 valgte AOF Nordfyn at fusionere med AOF Odense. Det nye navn er AOF Odense & Nordfyn. Vi vil gerne sige mange tak til Mogens Jørgensen for hans indsats som skoleleder gennem 26 år. Ligeledes skal lyde en stor tak til Bruno Staffensen, der samtidigt stopper som formand. Begge har fået plads i den nye bestyrelse, så vi sikrer den lokale forankring. Vi har gjort os umage for at lave et godt og inspirerende program, som vi håber, falder i din smag. Har du gode ideer til kurser eller foredrag, så hører vi gerne om det. Vi glæder os til det kommende samarbejde.

Se Kulturposten i pdf-format:  Klik her. (60 sider - 7,2 MB)

AOF kurserne finder du på side 31-40.

Fortrydelse og afmelding kan ske frem til 14 dage før startdato og du får pengene retur. Oprettes et hold ikke, tilbagebetaler vi kursusgebyret. Ret til ændringer forbeholdes.


AOF Nordfyn fusionerer med AOF Odense og hedder nu AOF Odense & Nordfyn: Læs pressemeddelelse

 


Tilbage 

Morud.dk/aof

Til toppen


Opdateret 18. august 2016