Nyt fra Morud Idrætsforening

Ny trænerprofil til Morud IF's Albaniseriehold

Morud IF har med virkning for den kommende sæson skrevet kontrakt med Mads Jensen.

Mads har i mange år være tilknyttet Otterup først som spiller, så som assistent og de seneste par år som cheftræner.

På vegne af Morud IF udtaler Chresten Clemmensen:
"Vi har fået et rigtig godt indtryk af Mads og vi glæder os meget til, at han starter hos os. Mads har både som spiller og som træner erfaring fra et højere niveau, hvilket vi bestemt ser som en styrke.

Derudover er vi overbevist om, at han har den rigtige profil i forhold til den strategi vi som klub har for de kommende år, hvor vi blandt andet gerne vil sikre en god integration af vores unge mennesker til seniorfodbold.

Ud over en rigtig god bestående seniortrup, har vi nemlig mange dygtige unge mennesker på vej, der med stor energi og lyst vil noget med deres fodbold. Med afsæt i det nuværende U17 hold, vi har i et godt samarbejde med Klinte/Grindløse under FC Nordfyn, vil vi etablere et stærkt U19-hold. Et hold der vil blive trænet af Nico Deconinck.

Nico er i gang med sin DBU A-licens uddannelse og sammen med vores forsættende træner for serie 2 holdet, Finn Andersen, ser vi et meget stærk fremtidig trænersetup på vores herreseniorside, der med Mads som cheftræner kan udvikle vores hold og klub yderligere.

En meget stor tak skal lyde til de nuværende trænere Michael Jørgensen og Lars Henrik Kroer for deres store engagement igennem mange år. Michael har været med helt tilbage fra serie 2 tiden og er, så vidt jeg husker, aldrig sluttet dårligere end nummer 3, så vi har været godt forvent med sejre. 3. pladsen når vi nok ikke helt i år, men med en stabil og god afslutning når vi også i mål med en fin 2014/15 sæson.”

19.05.2015


Fodboldafdelingens hjemmeside fodbold.morud.dk


Tilbage 

Morud.dk - akivet

   Til toppen


Opdateret 16. oktober 2016

webmaster@morud.dk