Nyt fra Morud Idrætsforening

Støt  Morud Idrætsforening via dit elforbrug og vind gavekort

Gavekort til Gislev rejser på 4.000,00 kr. - kom så Morud

Stor konkurrence i Morud - Du har mulighed for at få årets julegave til familien ved at tilmelde dig Energi fyns sponsorordning (se nedenfor) og støtte Morud idrætsforening. Alt du skal gøre er at klikke på dette link www.supportel.dk.

Vi trækker lod for hver 100 der er tilmeldt ordningen om et gavekort til Gislev Rejser på 4.000 kr.

Første lodtrækning bliver søndag den 15. november 2015.
Denne lodtrækning bliver blandt dem som allerede har tilmeldt sig ordningen. Med det vil vi sige tak for støtten.

Anden lodtrækning vil være når vi har fået 100 ekstra tilmeldinger. Den dato følger. Vi trækker lod hver gang vi har fået 100 ekstra tilmeldte på www.supportel.dk

Vores mål er 1.000 tilmeldte så vil vi i Morud idrætsforening hvert år få ca. 100.000 kr. tildelt fra Energi Fyn.

Ordningen koster jer ikke noget andet end de 2 minutter det tager og udfylde linket og trykke på send. Og ej og forglemme I støtter de unge og ældre i foreningen. Lad os stå sammen og få det til og ske - Jeg tror på det.

NB: Vitalitet udkommer i den kommende weekend hvor man kan klippe siden ud og sende tilmelding med posten.

Om Ordningen
Idrætsforeningen er tilmeldt Energi Fyns sponsorordning FynskSupport. Det betyder, at du kan støtte vores klub ved at købe din el og gas hos Energi Fyn. Hvis du vælger produkterne FynskSupportEl og FynskSupportGas, så giver Energi Fyn henholdsvis 2 øre/kWh el og 6 øre/m³ gas som din husstand bruger til klubben. Det er ikke noget, der bliver lagt oven i din pris. Energi Fyn betaler.

Det kan nå at blive til mange support-kroner, hvis der er mange, som støtter os. Du kan også støtte som erhvervsdrivende – virksomhedens forbrug må dog højst være 100.000 kWh el og 25.000 m³ gas om året.

Du kan tilmelde dig på www.fynsksupport.dk og husk at vælge Morud Idrætsforening, som den klub, du ønsker at støtte. Alle kan tilmelde sig – også selv om du ikke får din el eller gas fra Energi Fyn i dag. Det koster ikke noget at skifte til FynskSupportEl og FynskSupportGas og abonnementet er kun 10 kroner inkl. moms pr. måned og der er ingen binding.

Du får din el og gas leveret på sædvanlig vis, og vil ikke mærke forskel. Du kan læse mere om ordningen på www.fynsksupport.dk. Har du spørgsmål, er du også velkommen til at kontakte Energi Fyns kundeservice på tlf. 70 13 19 00.

Læs mere om FynskSupport, leveringsbetingelser mm.   Klik her

Venlig hilsen
Malene Coisbo
Morud Idrætsforening

12.11.2015


Tilbage 

Morud.dk - akivet

   Til toppen


Opdateret 16. oktober 2016

webmaster@morud.dk