Vær med til at passe på området ved friluftsbadet og naturlegepladsen !

Vi skal alle sammen passe på området ved friluftsbadet og naturlegepladsen

Mere end 25 unge mennesker fra Morud-området samt en række repræsentanter fra bl.a. Morud Borgerforening, Morud Idrætsforening samt forældrebestyrelserne ved Havrehedskolen og Adamsminde Børnehave nedsatte på et møde tirsdag aften en gruppe, der i løbet af kort tid skal lave nogle fælles færdselsregler for det nye, dejlige aktivitetsområde ved friluftsbadet og naturlegepladsen, som åbnede sidste år.

Gruppen består af syv medlemmer - heraf tre af de unge fremmødte, der skal finde ud af, hvordan alle vi, der bor her - børn, unge, voksne og gamle - samt vores gæster, kan få gavn af de store muligheder, som området indbyder til. 

Både dagplejere, børnehaver og idrætsforeningen i dagtimerne samt en stor gruppe unge og ofte voksne i aftentimerne nyder at bruge området, så det er vigtigt, at når man tager hjem igen fra eksempelvis bålhytten, så er området ryddet op og klart til at modtage de næste brugere.

På mødet fremkom adskillige forslag bl.a. om at etablere mere lys omkring bålhytten, om flere skraldespande, om en ordning med brænde og ikke mindst om nødvendigheden af, at de forskellige brugere viser selvjustits og ansvarlighed.

Tirsdagens møde var indkaldt, fordi der havde været en del roderi i påsken, men der var enighed imellem alle parter om, at vi alle skal have lov til at bruge området.

Til toppen af siden


Tilbage Tilbage 

Morud.dk

Til toppen Til toppen


Opdateret 24. januar 2019

webmaster@morud.dk